Bowling TV

Nieuw aan de wand in ons mooie verbouwde, voorzien van nieuwe machines, top functionerende bowlinghuis is een groot TV scherm waarop een presentatie draait van activiteiten en nieuwtjes van onze vereniging.

foto Bowling TV Dit scherm is, ter vervanging van ons oude publicatiebord, genereus gesponsord door het dinsdagavond team Lucky Strikes.
Van het management van de bowling hebben we toestemming gekregen om met dit scherm ook inkomsten te genereren die activiteiten mogelijk maken om extra evenementen te organiseren.

Daarbij denken we aan het opzetten van toernooien in de vorm van een bedrijvencompetitie, interesseren van de jeugd in ons leuke spel en het organiseren van een open Gouds toernooi waar iedereen aan mee kan doen.

Promotie voor bedrijven

We hebben op deze unieke prominente plek in ons bowlinghuis dus de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, activiteiten of promoties te laten zien aan alle bezoekers van de bowling in de pagina's die in onze doorlopende presentatie worden getoond.

Wilt u meer weten?
Download extra informatie in PDF formaat (klik op deze link).

Wilt u zich aanmelden/inschrijven voor een plek op ons Bowling TV scherm?
Download het inschrijfformulier in PDF formaat (klik op deze link).


Adverteren in ons Bowlinghuis

Voor informatie en tarieven van het adverteren op overige plekken in ons Bowlinghuis kunt u contact opnemen met de heer S. Chabile die u kunt bereiken via deze link Bowling en Partycentrum Gouda.
 
Bowling en Partycentrum Gouda